EKİCİLER İLKOKULU
Ekiciler Köyü Van/Erciş

VİZYON

Sürekli gelişim düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten, özgüven sahibi bireyler yetiştirerek eğitim bölgemizde devlet okulları içinde lider okul olmak.

MİSYON

Öğrencilerimize fırsatlar sunup modern teknolojilerden faydalanarak, onları bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirip değişime ve gelişime ayak uydurmasını sağlayacak ve bilgi, birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli, başarabileceğine inanmış, özgüven sahibi bireyler yetiştireceğiz böylece okulumuz bölgesinde lider bir okul olarak bilinecek.

BAŞARILAR

İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine taşımayı amaç edinmiş bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşid ilimdir, fendir” sözünden hareketle teknolojik gelişmelere ve yeniliklere açık bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; Okulumuzu çevresini aydınlatan bir güneş, bireyleri çevresine ışık saçan bir yıldız kabul edilsin. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz demokrasiyi temel ilke edinmiş, demokratik davranabilen bireyler olarak yetişsin. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz öz değerlerini kazanmış ve bunları yaşam biçimine dönüştürmüş bireyler olarak yetişsin.
Öğretim Şekli :tam gün

tam gün